Rapszodikus Putnokot fogadunk

Vasárnap, a harmadosztályú bajnokság tizenkettedik fordulójának mérkőzésén a Putnok együttesét fogadja csapatunk Jászberényben.

Meglehetősen rapszodikusan szereplő gárdát látunk vendégül a hét végén. Ha három meccses ciklusokra bontjuk az eddig lejátszott idényt megállapíthatjuk, a borsodi alakulat rendre négy pontot szerzett. Egy győzelem, egy döntetlen, egy vereség … váltakozó sorrendben. Az utolsó etap eddig lejátszott meccsén – a múlt héten – nyert, azaz amennyiben a kék-sárgák követik az eddig megszokott forgatókönyvet, most vereség vagy döntetlen következik számukra …

De félretéve a “viccet”, csapatunk egyértelmű esélyesként lép pályára a hét végén. A Putnok őszi öt idegenbeli meccsén nyeretlen maradt, három döntetlen mellett kétszer – Salgótarjánban és Egerben – vereséget szenvedett. Még feltűnőbb, hogy Balassagyarmaton, Tarjánban, Egerben és Tállyán még gólt sem szerzett. Igaz, a fővárosban háromszor is bevette a BVSC kapuját, jókora meglepetést szerezve a 3-3-as döntetlennel.

Az elmúlt fordulóban meglepően magabiztos győzelmet aratott a gárda a jó passzban lévő Gyöngyös ellen. Ennek ellenére biztos, hogy a borsodi szakvezetés belenyúl kezdőcsapatába, lévén Mertse Ábel begyűjtötte ötödik sárga lapját.

A vasárnapi bajnoki találkozó 15 órakor kezdődik a Városi Stadionban.

Be the first to comment

Leave a Reply