Pontokért utazunk Ibrányba

Vasárnap a hatodik forduló mérkőzéseit rendezik meg az NB III-as bajnokság Keleti csoportjában. Csapatunk idegenben, Ibrányban, a Tállya ellen lép pályára. A 16 órakor kezdődő találkozót Jakab Árpád vezeti, segítője Deme Rajmund és Gavalla-Kulcsár Judit lesz.

Érthetően jó a hangulat csapatunk háza táján, hiszen idei öt bajnoki mérkőzésünkből négyet megnyertünk, s egyedül a kis-Loki elleni 3-3-as döntetlennel veszítettünk pontot. Vezetőedzőnk, Német Gyula nem hazudtolta meg önmagát, az egykori remek csatárból lett szakvezetőnk ma is a támadófoci híve. Nem véletlen hát, hogy az eddig lejátszott meccsek során – holtversenyben a Cegléddel – együttesünk szerezte a legtöbb gólt a csoportban. Mind az öt bajnoki találkozón a kapuba találtak Gresó Mátyásék, s egyedül a Füzesgyarmat úszta meg egy kapott góllal. Az utolsó két összecsapáson egyaránt 3-3 alkalommal voltak eredményesek játékosaink. Különösen örvendetes, hogy a Farkas János pótlására nyáron szerződtetett 22 éves Pálinkás Gergő elkapta a ritmust, míg az előző idényben 28 meccsen 5 gólig jutott a Nyírbátor színeiben, Jászberényben öt forduló alatt már 6 találatnál jár.

Remélhetően az ő, illetve csapatunk jó formája vasárnap sem szakad meg, s a számunkra mindig kellemetlen ellenfélnek számító Tállya ellen újabb góloknak, illetve győzelemnek örülhetünk. Sérülés, eltiltás nem nehezíti Német Gyula munkáját, így bizakodva várjuk a vasárnap délutáni összecsapást.

(Fotó: Agócs László)