Pont a rangadókon nem játszhat

Súlyos következményei lettek a hét végi, Hatvan ellen 2-2-es döntetlennel végződött bajnoki mérkőzésünknek. Mint arról beszámoltunk, a két csapat játékosai között “nézeteltérés” alakult ki a meccs végén, melynek lezárásaként Kátai Gábor játékvezető felmutatta a piros lapot bal oldali védőnknek, Süttő Attilának.

Nos a fegyelmi bizottság tegnap este kivizsgálta a történteket és Süttő Attilát három soron következő bajnoki mérkőzésre szóló eltiltással sújtotta. Mindez azt jelenti, csapatunk meghatározó játékosa nem léphet pályára a Cegléd, az ESMTK és az Eger elleni találkozókon. Különösen a most, illetve a jövő vasárnap megrendezésre kerülő rangadókon érezhetjük meg hiányát, hiszen Attila nem csak a védekezésből, hanem a támadásokból is rendre kiveszi a részét, pontrúgásaiból, badásaiból számtalan gólt szereztek társai.

Süttő Attilára legközelebb az idei utolsó bajnoki találkozón, a november 24-én sorra kerülő tizenhatodik fordulóban – a listavezető Füzesgyarmat vendégei leszünk – számíthat Német Gyula vezetőedző.