Péntek, műtétnap …

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Amint arról tegnap beszámoltunk, csapatunk kapusa, Menczeles Iván sajkacsont-törés miatt kénytelen műtőasztalra feküdni. Az orvosi beavatkozásra november 23-án kerül sor a fővárosi Sportkórházban. Nem ő lesz azonban az egyetlen együttesünk tagjai közül, aki kés alá fekszik pénteken …

A november negyediki, Nyírbátor elleni “hazai” találkozó 71. percében lépett pályára támadónk, Bálint Artúr. Ennek ellenére nem tudta befejezni a mérkőzést. A hajrában egy teljesen ártatlan szituációt követően, mikor senki nem volt a közelében, egy rossz lépést követően fájdalmas arccal rogyott a földre, s csak segítséggel tudta elhagyni a játékteret. Az orvosi vizsgálatok sajnos igazolták előzetes félelmeinket, 22 éves csatárunk elülső keresztszalag-szakadást szenvedett. Néhány éve már volt hasonló sérülése fiatalunknak, akkor azonban a másik lába sérült.

A műtétre holnap, Székesfehérvárott kerül sor, az operációt ismét dr. Abkarovics Géza traumatológus, térdspecialista végzi. Honlapunk olvasói nevében Artúrnak kitartást, mihamarabbi felépülést kívánunk. Bízunk benne, hogy a nyári felkészülést már a csapattal kezdheti el.