Pályán az utánpótlás

A hét végén folytatódtak a bajnoki küzdelmek az utánpótlás csapataink számára is. Idegenben nem sok babér termett fiataljaink számára, ám hazai környezetben kitettek magukért Besenyi Gábor fiai.

U14: Balassagyarmat-Jászberény FC 3-0 (0-0)

Vezette: Gordos
JFC: Jenei – Forgács, Nagy, Kovács, Borbás – Benedek, Bagi, Kurunczi, Tallósi – Varga, Csizamdia (Tóth). Edző: Arany László.

Gólszerzők: Borkó 2, Hamvas

Jók: Nagy, Kovács, Borbás
Arany László: – A találkozó utolsó negyedéig jól tartottuk magunkat, sajnos akkor egy helyezkedési hibát követtünk el, melyet ellenfelünk góllal büntetett. Ezt követően bátran kitámadtunk, ellenfelünk pedig ezt kihasználta. Támadójátékban javulnunk kell a jövőben.
U15: Balassagyarmat-Jászberényi FC 4-1 (2-1)

Vezette: Boda
JFC: Kövér – Petró, Placsó, Szepes, Szabó Z. – Kökény, Rékasi, Kálmán, Vas – Bedő, Molnár. Edző: Arany László.
Gólszerző: Molnár
Jók: Palcsó, Kálmán, Molnár

Arany László: – A mérkőzés elején egy jól eltalált lövéssel vezetést szereztünk, de sajnos előnyünket nem tudtuk megtartani a szünetig. Pontatlanul játszottunk, így nem is érdemeltünk pontot.

U19: Jászberényi FC-Balassagyarmat 5-0 (3-0)

Jászberény

JFC: Sándor – László, Papp, Ács, Kálé – Szabó (Oskola), Pomázi – Jetmír (Prága), Borics (Banya), Csuzz (Sebestyén) – Bóta. Edző: Besenyi Gábor.

Gólszerzők: Bóta,Borics,Pomázi,Jetmír,Prága

A forduló előtt a két csapat közvetlenül egymás mögött helyezkedett el a tabellán, így jó meccsre lehetett számítani. Ezúttal azonban nagy volt a különbség a két együttes között … A múlt heti fájó vereséget fiataljaink feledtették és kiszolgálták szurkolóinkat.

Besenyi Gábor: – Szemre is tetszetősen, gyorsan és sok helyzetet kidolgozva játszottak a srácok. Végre pedig a helyzeteinket is megfelelően használtuk ki! A mérkőzés első percétől az utolsóig kontrolláltuk a találkozót, így nem is maradt el a magabiztos győzelem. Ezzel pedig megtartottuk a reményt, hogy jó helyen végezzünk a bajnokságban.

A hét végén a fővárosban lép pályára csapatunk. Remélhetően a Szent István ellen megszakad gyengébb idegenbeli mérlegünk – utoljára októberben nyertünk vendégként – és begyűjtjük a három pontot.