Pálinkás-emlékek augusztusról …

A tavaszi idényről előrehozott második fordulóval búcsúznak vasárnap a harmadosztályú együttesek a 2019-es esztendőtől. Csapatunk a Gyöngyös gárdáját fogadja.

Az őszi idény legjobb meccsét augusztus 11-én, Gyöngyösön produkáltuk, amikor is remek játékkal, huszonöt perc alatt három gólos előnyre tettünk szert, s végül 6-2-re diadalmaskodtunk. A mezőny legjobbjának 22 éves támadónk, Pálinkás Gergő bizonyult, akit képtelenek voltak feltartóztatni a hazai védők, négy góljával szinte egymaga döntötte el a három pont sorsát.

  • Mivel korábban soha nem rúgtam felnőtt bajnoki meccsen négy gólt, így mindenképpen pályafutásom egyik legemlékezetesebb meccse volt a gyöngyösi – elevenítette fel honlapunk érdeklődésére az “odavágót” Pálinkás Gergő. – Jó lenne megismételni az akkori teljesítményt, mind az eredmény, mind a szerzett góljaim tekintetében már most kiegyeznék valami hasonlóval. Persze mindegy, hogy én vagy más szerzi a gólt csapatunkból, a lényeg, hogy itthon tartsuk a három pontot.

Ha nyáron, idegenben sikerült legyőznünk a gyöngyösi alakulatot, miért ne sikerülne most hazai pályán is nyernünk a zöld-fehérek ellen? Különösen, hogy a Heves megyeiek utolsó öt meccsükön 11 gólt kaptak, s egyszer sem úszták meg kettő alatt …

  • A szezon elején, hazai pályán azért nyíltabb játékot játszott a Gyöngyös, s ez feküdt nekünk. Vasárnap vélhetően zártabban fog futballozni ellenfelünk, de azért remélem, a buszt nem tolják be a gólvonal elé. Döntő lenne, hogy minél gyorsabban megszerezzük a vezetést, mert akkor kénytelenek lennének feljebb tolni védekezésüket, s nagyobb terület nyílna előttünk.

Sérülés, eltiltás miatt senkit nem kell nélkülözni vezetőedzőnknek a vasárnap 13 órakor kezdődő kilencven perc során.

Fotó:

berenyfoci