Ősszel nagyon sima volt …

A hét végén már a huszonötödik forduló mérkőzéseit rendezik meg a harmadosztályú labdarúgó bajnokságban. Csapatunk vasárnap délután Balassagyarmatra látogat.

Ahhoz a Balassagyarmathoz, mely ellen ősszel nagyon sima, 4-0-ás győzelmet arattunk. Góljainkat akkor Süttő Attila, Fekete Olivér, László Krisztián és Albert Ádám szerezték. Közülük ketten (Fekete, Albert) már nem csapatunk tagjai, László Krisztián pedig eltiltását éppen letöltve térhet vissza a keretbe.

Nem csak nálunk, a gyarmatiaknál is jelentős változások történtek a keretben az átigazolási időszakban, több meghatározó játékos (Megyeri Gábor, Hamar Ádám, Szabó Norman, Katona Bence) is távozott a Nagy Tibor dirigálta együttestől, s csupán Ivancsics Alex érkezett a kapuba. Egy régi ismerős is vár ránk a hét végén, Fejes János nem is olyan régen még csapatunk kék-fehér szerelését viselte, ezúttal azonban már a Balassagyarmat gárdáját erősíti.

Idei három bajnoki meccsén egyaránt 1-0-át játszott a BSE, két idegenbeli találkozóján (Hatvan, Gyöngyös) nyert, hazai környezetben viszont kikapott a Füzesgyarmattól.

A Balassagyarmat elleni idegenbeli bajnoki mérkőzésünk vasárnap 15 órakor kezdődik. Az összecsapást a járványügyi szabályoknak megfelelően zárt kapuk mögött rendezik.

Be the first to comment

Leave a Reply