Ősszel féltucatot lőttünk …

Az őszi idényben több alkalommal is rendkívül magabiztos győzelmet aratott csapatunk. Legfölényesebb sikerünket a Gyöngyös ellen értük el, amikor 6-0-ra diadalmaskodtunk, de a Sajóbábony és az SBTC elleni 6-1-es siker sem mondható szokványos eredménynek. Utóbbi meccs érdekessége, hogy mind a hat gólunkat más játékos szerezte: Albert Ádám, Süttő Attila, Lőrincz Attila, Szemere Balázs, Szanyi Krisztián és Pálinkás Geri is bevette a Stécé kapuját.

A Sajóbábony már megpróbálkozott a visszavágással, de nem sikerült neki (0-3), másodjára is elvettük tőle a három pontot. Most vasárnap a Salgótarjánon a sor …. A fekete-fehérek rendkívül hullámzó teljesítményt nyújtanak idén, hol nyernek egy jobb csapat ellen, hol veszítenek egy hasonszőrű gárdával szemben, s csak a legritkább esetben végeznek döntetlenre.

Vezetőedzőnk, Német Gyulának kellemes összeállítási gondjai vannak a hét vége előtt, ugyanis sérültjeink felépültek, betegeink meggyógyultak, így Szanyi Krisztián kivételével a keret valamennyi játékosára számíthat.

A salgótarjáni bajnoki találkozót a járványügyi szabályoknak megfelelően zárt kapuk mögött, a nézők kizárásával rendezik.

Be the first to comment

Leave a Reply