Örülünk, hogy segíthettünk …

Tasi Krisztina, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat tiszabői programjának vezetője és egyben a Tiszagyendai Községi Sportkör technikai vezetője juttatta el honlapunkhoz az alábbi levelet annak kapcsán, hogy  a Jászberényi FC-től – Kátai Szabolcs szervezésének köszönhetően – adományokat kaptak védencei.

Kedves Jászberényi FC Közössége! Köszönjük, hogy Kátai Szabolcs kezdeményezésének és szervezésének köszönhetően sok hasznos dolgot gyűjtöttek, küldtek, küldtetek! Szent Miklós legendájához hasonlóan az adományok titokban érkeztek (még a karácsonyi előtti utolsó napok fáradalmaival sem törődve), és a legendához hasonlóan nem találkozott a jótevő és az, aki számára a segítség érkezett. De azt hiszem, ez csak fizikai értelemben igaz. Az a szeretet, az a törődés és az a figyelmesség, amivel összegyűltek a csomagok (ruhák, játékok, élelmiszerek) sokkal többet adtak, mint egy pár cipő vagy egy kiló liszt.

Valaki, valahol lemondott egy kedvenc játékáról, hogy egy másik gyermeknek legalább egy játéka lehessen. Valaki, valahol fáradsággal nem törődve még a boltot járta, hogy más valaki, akinek annyija sincs, hogy boltba menjen, tudjon valamit adni a gyermekeinek karácsonykor. Valaki ruhákat mosott és gondosan összekészítve elküldte, hogy legyen azoknak, akiknek most nagy szüksége van rá. Valaki, valahol szeretettel gondolt egy másikra. Ennél nagyobb ajándékot nem adhatunk egymásnak!

Köszönjük a Jászberényi FC minden tagjának, aki segítette, hogy ez megvalósulhasson és nem utolsó sorban hatalmas köszönet Kátai Szabolcsnak és segítőinek (Nagy Nikolettnak és Gazsi Zalánnak), hogy személyesen hozták el az adományokat!

Sikerekben gazdag, Boldog új évet kívánunk a közösség minden tagjának a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Tiszabői Jelenlét Pontja és a Tiszagyendai KSK labdarúgói nevében! Tasi Krisztina

Örülünk, hogy segíthettünk!