Önként jelentkezők is kopogtatnak …

Bár hivatalosan még nem kezdődött meg az átigazolási időszak, ám a klubok vezetői ilyenkor már javában tárgyalnak az erősítésként kiszemeltekkel, illetve lejáró szerződésű játékosokkal a folytatást illetően.

  • Továbbra is szeretnénk, ha új keretünk nagy része kötődne a régiónkhoz, de persze elkerülhetetlen, hogy a vérfrissítés jegyében az ország más részéből is érkezzen új játékos – vélekedett dr. Gottdiener Lajos szezonértékelő beszédében.

Nos, mára eldőlt, hogy a két kapus, Miski Zoltán és Menczeles Iván továbbra is JFC játékos marad, miként Hevesi-Tóth Tamás, Lékó Gergő, László Krisztián, Bálint Artúr, Ludasi Martin, Szanyi Krisztián, Tisza Kálmán, Fejes János és Farkas János biztosan marad Jászberényben. Kis Balázst is szeretnék megtartani vezetőink, de az elmúlt szezonbeli több kiállítás miatt vele még tart az egyeztetés. Ugyanakkor Lukács Richárd új menedzserének “köszönhetően” a távozás gondolatával foglalkozik.

De, hogy milyen világot élünk: tavaly marasztaltuk Thomas Prasslert, ám a játékos akkor inkább a hódmezővásárhelyi ajánlatot fogadta el. Most, hogy a csongrádi klub búcsúzott a harmadosztálytól, jelezte, szívesen visszatérne Jászberénybe.

  • Erősítési tárgyalásaink még javában zajlanak, több játékossal közel is állunk a megállapodáshoz, ám addig nem szeretném megnevesíteni az érkezőket, míg nem kerül aláírás szerződésükre – tájékoztatta honlapunkat dr. Gottdiener Lajos.

Játékosaink nyári szünete igencsak rövidre sikeredik, hiszen június 21-én, csütörtökön már edzésen kell megjelenniük a pályán.