Októberben hazajönnénk …

Klubunk elnökével ott fejeztük be bajnoki rajt előtti beszélgetésünket, hogy mire számít, milyen lesz a 2018-19-es szezon a harmadosztály Keleti csoportjában. A folytatásban arról faggattuk dr. Gottdiener Lajost, a keret átalakulása mellett milyen változásokra készülhetnek szurkolóink az őszi idényben.

  • A legfontosabb, hogy még az idén szeretnénk lezárni az “albérleti” kérdést – tudtuk meg dr. Gottdiener Lajostól. – Pályánk felújítása miatt már jó ideje Gyöngyösön vagyunk kénytelenek fogadni vetélytársainkat. Ideális esetben akár már októberben használhatnánk a centerpályát, de nem akarjuk, hogy azonnal tönkre vágjuk az új telepítésű füvet. Ha kell, inkább kivárjuk 2019 tavaszát. Ezzel együtt mindent elkövetünk, hogy a szezon közepén haza költözhessünk. Igyekszünk edzőpályánkra ideiglenes engedélyt kérni az MLSZ-től, s az ehhez szükséges fejlesztéseket megoldani. Gondolok itt például egy ideiglenes lelátó vagy kerítés építésére.

Szóba került, hogy a bajnokság második fordulójában, augusztus 11-én, pályaválasztóként a Gyöngyöst valamelyik környékbeli sporttelepen fogadjuk …

  • Mivel sikerült megegyeznünk a Gyöngyössel és az MLSZ is rábólintott, felcseréljük ellenfelünkkel a pályaválasztói jogot. Ez azt jelenti, hogy most Gyöngyösön, tavasszal viszont már Jászberényben találkozunk riválisunkkal.

A sorsolást böngészve kiderült, házigazdaként visszatérünk a szombati játéknaphoz.

  • Szurkolóink kérésének engedve döntöttünk úgy, hogy egy bajnoki esztendő után ismét szombatonként rendezzük hazai meccseinket. Reméljük mindez kedvező hatással lesz nézőszámunkra …

Csapatunk a hét végi bajnoki nyitányon ahhoz a Cigándhoz látogat, mely a hírek szerint komoly terveket szövögetve kezdi a pontvadászatot.