Nyírbátor-Jászberényi FC 3-3 (1-0)

Korai kelés után hosszú buszozás várt csapatunkra a tizenhetedik forduló mérkőzése előtt. Bár nem sikerült nyernünk, az egy pontot is meg kell becsülnünk, hiszen a szabolcsi gárda otthonában az idei szezonban rajtunk kívül csak az RKSK-nak és a Hatvannak sikerült megúszni vereség nélkül a bajnoki összecsapást.

Nyírbátor-Jászberényi FC 3-3 (1-0)

Nyírbátor, 200 néző, vezette: Nagy Norbert (Bereczki Attila, Szabó Ferenc Szilárd)

Nyírbátor: Tóth Sz. – Benkő, Ambrusz, Lakatos, Bagi – Müller Zs., Szabó R. – Terdik (Kovács G., 90.), Reznek (Boros, 69.), Illés Gy. (Bernáth, 85.) – Hornyák

Jászberény: Menczeles – Szanyi, Nyárasdi, Hevesi-Tóth, Birtalan (Bálint, 82.) – Tisza K., Mile – Lékó (Prasler, 55.), Ludasi, Bojtor (Sorecz, 59.) – Hamar. Edző: Gelei Károly.

Gólszerzők: Hornyák 2 (7., 61.), Reznek (63.), ill. Hamar (49.), Prasler (63.), Ludasi (88.)

Az első félidőben bealudt csapatunk, a hazaiak alig öt perc elteltével meg is szerezték a vezetést. A fordulást követően ugyan Hamar Ádám révén egyenlítettünk, ám egy néhány perces rövidzárlatnak köszönhetően úgy tűnt, elszállnak pontszerzési reményeink. Szerencsére játékosaink a kétgólos hátrányban sem adták fel, és minden energiájukat mozgósítva végül döntetlenre mentették a meccset.