Női játékvezető dirigál vasárnap

Vasárnap a tizenharmadik forduló összecsapásaival folytatódik a harmadosztályú labdarúgó bajnokság. Csapatunk vasárnap 13.30-kor a Nyírbátor együttesét fogadja ideiglenes otthonában, Gyöngyösön.

A jelenleg tizedik helyen tanyázó szabolcsi alakulat ellen egyértelműen esélyesként várjuk a hét  végi találkozó. Nem csak azért, mert nyolc ponttal többet gyűjtve a tabella második fokán áll együttesünk, hanem azért is, mert nincs túl jó passzban a nyírségi gárda. Miközben a zuhanyhíradóban arról suttognak, hogy likviditási gondjai vannak a klubnak, utolsó öt meccséből csupán egyet, a sereghajtó Salgótarján ellenit nyerte meg. Legutóbb pedig már hazai pályán is pont nélkül maradt, múlt vasárnap a Tiszaújváros nyert 1-0-ra ellene.

Persze mindebből nem szabad messzemenő következtetést levonni. Sőt, mint tudjuk a megsebzett vad igencsak veszélyes. Márpedig a Nyírbátor együttesében számos rutinos futballista található (Katona György, Müller Zsolt, Reznek Donát), akik idegenben sem ijednek meg saját árnyékuktól. A zöld-fehér alakulat idei hat, vendégként lejátszott meccséből csupán egyszer, Sajóbábonyban nem szerzett pontot, miközben háromszor – DEAC, DVTK II., Cigánd – is diadalmaskodni tudott. Az együttes házi gólkirálya az előző évadot az NB II-es Szolnoknál töltő Katona György, aki tizenegy nyírbátori színekben lejátszott meccsén hétszer talált a kapukba.

A vasárnapi találkozót Gaál Gyöngyi vezeti, segítői Sinkovicz Dániel és Szabó Dániel lesznek.