Nincs miért lógatni a fejünket

Vasárnap a bajnokság hatodik helyén tanyázó Balassagyarmat vendége lesz csapatunk. Ugyan az idei három bajnokin még nem nyertünk, csupán két döntetlennel sikerült szaporítani pontjaink számát, ám a játékunk biztató a jövőre nézve.

… Ha eredményekben nem is mutatkozik meg egyelőre, van fantázia ebben a gárdában. Hiszem, hogy hamarosan mindez győzelmekben is megmutatkozik – nyilatkozta honlapunknak a hét közepén csapatunk kapitánya, Szőllősi Ferenc.

Különösen örömteli, a fejlődés jelei úgy mutatkoztak meg az elmúlt fordulókban, hogy legutóbb, a listavezető Tiszakécske ellen például öt saját nevelésű játékos – Papp Patrik (21 éves), Palcsó Martin (17), Nagy Márió (18), Micskó Márk (19), Nagy Szabolcs (22) – is pályára lépett, Benedek Zétény (16) és Kurunci Gábor (16) pedig bevetésre készen ült a kispadon.

Az Ipolyparti Sporttelepen megrendezésre kerülő találkozó vasárnap 15 órakor kezdődik.

Persze mindez nem jelenti azt, hogy Balassagyarmatra esélyesként utazunk vasárnap, ám azt sem, hogy a nyeretlenség hatására eleve feltartott kézzel kellene pályára lépnünk. Ha az elmúlt meccseken mutatott játékunkat sikerül hoznunk, megszerezhetjük idei első bajnoki győzelmünket …

Be the first to comment

Leave a Reply