Nincs különbség ellenfél és ellenfél között

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Erőltetett menetben volt a héten csapatunk, hiszen alig három nappal a miskolci bajnoki után már élvonalbeli együttes, a 2017-es magyar bajnok Honvéd ellen léptek pályára Magyar Kupa-meccsen Farkas Janiék, majd újabb három nap és a Nyírbátor ellen kell bizonyítaniuk.

  • Nyugodtan mondhatom, pozitívak a benyomásaim – vélekedett az elmúlt hét történéseiről vezetőedzőnk, Arany László. – Játékosaim mind a bajnoki, mind a kispestiek elleni kupameccsen odatették magukat. Ugyan vereséget szenvedtünk a Honvéd ellen, de mindenkinek jár a dicséret, nagyon megszorongattuk a tavalyi bajnokot. A szerdai találkozó számunkra felért egy erőfelmérővel, hol is tartunk csapatépítés terén. Nos úgy gondolom, jó úton járunk.

Egy mondat erejéig térjünk vissza a múlt hét végi bajnokira …

  • A kis-DVTK ellen az első félidőben kihagytuk a ziccereinket, pedig a lehetőségeink megvoltak. Aztán amint megszereztük a vezetést, szinte el is dőlt a három pont sorsa.

Amatőr csapatról lévén szó, mennyi energiát vett ki játékosaiból a dupla terhelés?

  • Én úgy láttam, jól pörögtek a srácok az edzéseken. Nem is csoda, hiszen mindenki játszani szeretne. Remek a hangulat az öltözőben, az idősebb, rutinos játékosok jól fogják össze a fiatalabbakat, nem hagyják, hogy bárki is elszálljon esetleg vagy éppen kilógjon a sorból. A Nyírbátor ellen is ugyan olyan felfogásban kell pályára lépnünk, mint tettük azt a Honvéd ellen. Számunkra nincs, nem lehet különbség ellenfél és ellenfél között. Mindig nyerni akarunk …

A vasárnap 13.30-kor, Gyöngyösön megrendezendő találkozót Gaál Gyöngyi vezeti.