Nem súlyos a hiányzók sérülése

Két felkészülési mérkőzésen van túl idén nyáron a csapatunk, ám szurkolóink még egyszer sem láthatták egyik kedvencüket, Szöllősi Ferencet.

  • Feri sajnos munkahelyi balesetet szenvedett, megvágta a combját, emiatt vagyunk kénytelenek nélkülözni – tudta meg honlapunk Német Gyula vezetőedzőtől. – Szerencse a szerencsétlenségben, hogy nem súlyos a sérülés és hamarosan ismét pályára léphet. Rajta kívül hiányzik a fiatal Borbás Martin is. A 16 éves fiatal bokája alátört az egyik edzésen, jelenleg lábadozik, néhány nap és ő is bekapcsolódhat a munkába, miként a szombati meccset kihagyó Borics Levente is. Ugyanakkor örömmel tapasztaltam, hogy Szanyi Krisztián teljesen felépült súlyos térdsérüléséből, a lába terhelhető, teljes intenzitással edz, erőssége lesz csapatunknak.

Egyelőre négy új játékos érkezését jelenthettük be, de a tervek szerint még egy kapust, illetve védőt szeretnénk igazolni. Velük a tárgyalások már zajlanak, amint megszületik a megegyezés, azonnal megosztjuk a hírt szurkolóinkkal.