Nem sikerült a bravúr: Putnok-Jászberényi FC 2-1 (0-0)

Ma délután a táblázaton közvetlenül mögöttünk tanyázó Putnok vendége volt csapatunk. A borsodi alakulat sporttelepének felújítása miatt Múcsonyban rendezték az összecsapást. Új vezetőedzőnk, Arany László két helyen változtatott megszokott kezdőtizenegyünkön, Menczeles Iván helyett Miski Zoltán állt a kapuban, míg Bálint Artúr helyet Switzer Nabil kapott bizalmat.

Putnok-Jászberényi FC 2-1 (0-0)

Múcsony, 300 néző, vezette: Nagy Norbert (Szabó Ferenc, Kovács Zoltán)

Putnok: Egyed – Nyisalovits, Szemere, Fehér B., Balogh A. (Icsó, 82.) – Katona B. – Czető, Illés (Bodnár, 95.), Kemény, Csicsvári – Csirszki (Tóth Sz., 85.). Edző: Koszta Péter.

Jászberény: Miski – László, Kis B., Hevesi-Tóth, Fejes – Mile – Lukács (Háda, 61.), Tisza, Ludasi (Bálint A., 74.), Nabil (Szilágyi N., 74.) – Nagy R. Edző: Arany László.

54. perc: A középpályán nem tudtunk szerelni, Katona remek labdával ugratta ki Csirszkit, aki maga mögött hagyta a védőket, majd 14 méterről, ballal, Miski Zoltán felett a hosszú sarokba emelt, 1-0.

70. perc: Illés húzott el a bal szélen, pontosan tekert középre, s bár Kemény még elvétette a beadást, a hosszún érkező Katona nem hibázta el a ziccert, 2-0.

76. perc: Röviden fejelték ki a labdát a hazai védők, érkezett Mile Krisztián és kilőtte a bal alsót, 2-1.

Kiegyenlített első félidő után a második elején gyorsan előnyhöz jutott a hazai együttes, melyet negyedórával később meg is duplázott. Hiába küldte be a hajrára Szilágyi Norbertet és Bálint Artúrt is Arany László, bár a helyzeteink megvoltak, csak szépítenünk sikerült, így pont nélkül maradtunk.