Nem kell félni mester!

Szombaton(!) délután a tizedik forduló összecsapásaival folytatódik a harmadosztályú labdarúgó bajnokság. Együttesünk idegenben, a masszív középcsapatnak számító Balassagyarmat otthonában lép pályára.

A mezőny egyedüli veretlen csapataként, a legtöbb gólt szerezve, a harmadik legkevesebbet kapva – akár azt is mondhatjuk – esélyesként készülődhetünk a hét végi bajnoki találkozóra. Az eddig lejátszott kilenc mérkőzés közül csupán kétszer fordult elő, hogy gyengébb teljesítményt nyújtottunk. Azon a két találkozón – a Tállya és az Ózd ellen – mikor vezetőedzőnk eltiltás miatt a lelátóra kényszerült …

Szemmel látható, hogy játékosaink egyre inkább átveszik habitusát, s az a hihetetlen győzni akarás, mely Német Gyulát már játékoskorában is jellemezte, az eredményekben is megmutatkozik.

  • Megmondom őszintén tartok a mérkőzéstől – felelte honlapunk érdeklődésére Német Gyula. – De hát én vagyok az edző, én tarthatok, a játékosnak viszont csak annyit kell mondani, “Nem kell félni mester” és tegye ki a szívét, lelkét a pályán. Kimondottan hajtós, fiatal csapat vár ránk, Nagy Tamás kivételével szinte alig van rutinos játékos a keretükben. Jó passzban vannak, legutóbb idegenben győzték le a Tiszaújvárost, azaz nagyon oda kell figyelnünk.

Mi újság nálunk?

  • Miski Zoli kisebb húzódással bajlódik, így szombaton Menczeles Iván kezd a kapuban. Ilkovics Miklós, László Krisztián és Ludasi Martin a jövő héttől kapcsolódik be a közös munkába, a többiek rendben vannak. Úgy látom az öltözőn, hogy győzelmeink meghozták az étvágyat, s egyre magasabbra teszik maguknak a lécet a játékosok.

A szombati bajnoki találkozó 14.30-kor kezdődik Balassagyarmaton.