Nem hibázhatunk vasárnap

Csapatunk vezetőedzője nem is titkolja, számára csak és kizárólag a győzelem az egyetlen elfogadható eredmény a vasárnapi, hazai bajnoki mérkőzésen.

  • Félreértés ne essék, egyetlen pillanatig sem becsülöm le a kis-Diósgyőrt, de látva mindkét idei bajnoki mérkőzését, egyértelműen jobbnak tartom saját csapatomat – latolgatott esélyt a futballpályákon szokatlan őszinteséggel Német Gyula a pénteki edzést követően. – Ugyanakkor saját pályafutásomból kiindulva tisztában vagyok vele, nem elég beszélni a győzni akarásról, a nagyobb tudást a pályán kell érvényre juttatni. Egész héten azt sulykoltam játékosaimba, hogy a játékvezető kezdő sípszavától kezdve tudatosítani kell vendégeinkben, Jászberényből bizony pont nélkül fognak távozni. Nem finomkodtam az öltözőben, mindenki számára egyértelművé tettem, nem fogadok el semmiféle kifogást, nyerni kell és kész. Ha nem így lesz, jönnek a beugrásra kész fiatalok, akik a Füzesgyarmat és a Gyöngyös ellen is remekül szálltak be. Azt láttam a szemekben, megértették mit várok el tőlük.

Magasra tette az együttes a lécet …

  • Úgy gondolom, ha behúzzuk a harmadik meccset is, elmondhatjuk magunkról, elkaptuk a rajtot. Nincs teher a vállakon, senki nem várja el tőlünk a bajnoki címet. Azt viszont ígérhetem, aki pályára lép a JFC színeiben, az mindig győzni akar. Úgy gondolom, védelmünk rendben van, ráadásul Lakatos Gergő beszállásával még nagyobb lesz a variálási lehetőségünk. Sándor István és Szöllősi Ferenc nagyon felpörgött, igazi vezérek a pályán, Pálinkás Gergő legutóbbi mesternégyese pedig önmagáért beszél. Ugyanakkor még mindig van néhány játékos, akitől többet várok, de azért nem türelmetlenkedek.

Csapatunk harmadik fordulóbeli találkozója vasárnap 17 órakor kezdődik a DVTK II ellen Jászberényben.