Nem csökkentek gondjaink …

Miközben a hét végi bajnoki fordulóban egy kimondottan nehéz összecsapás vár csapatunkra, vezetőedzőnk, Német Gyula gondjai nem csökkentek az elmúlt napokhoz, hetekhez képest.

A Tiszaújváros elleni vasárnapi találkozó előtt a húzódással bajlódó Miski Zoltán még mindig különmunkát végez, nem igazán van esély rá, hogy ott legyen a keretben. Ludasi Martin ugyan szerda óta már a többiekkel együtt gyakorol, ám hosszabb kihagyás után idő kell neki, míg teljesen utoléri magát. A Balassagyarmat elleni kezdő Nagy Szabolcs sarokcsontja azonban begyulladt, s előreláthatólag két hét pihenő vár rá. Ugyanakkor a hosszabb sérülés után visszatérésre készülő Ilkovics Miklós és László Krisztián immár teljes intenzitással dolgozik, s a szűkös létszámot látva, akár még a meccskeretbe is bekerülhetnek.

A Keleti csoport egyetlen veretlen csapataként azonban minden kedvezőtlen előjel ellenére sincs okunk az idegeskedésre. Játékosaink már számtalanszor bebizonyították, a legnehezebb pillanatokban is helyén van a szívük, s küzdeni tudásuk, akarásuk pontot, pontokat eredményez a még oly kiélezett rangadókon is.

A vasárnap 14 órakor kezdődő jászberényi találkozót a legismertebb női játékvezetőnk, a női BL-döntőt is vezető Kulcsár Katalin dirigálja, segítői Baghy Csaba és Bőhm Ármin lesznek.