Nehéz sorozat előtt áll csapatunk

Köszönhetően a tiszafüredi győzelemnek és a Putnok elleni döntetlennek, jelenleg a táblázat hetedik helyén tanyázik csapatunk a harmadosztályú labdarúgó bajnokság Keleti csoportjában. Nyolc fordulóval a zárás előtt azonban dőlhetünk kényelmesen hátra, hiszen egyrészt immár az összes mérkőzésünket idegenben leszünk kénytelenek megvívni, másrészt az elkövetkező hetekben kimondottan nehéz sorozat vár együttesünkre.

Mindjárt itt van például a szombati, Nyírbátorban sorra kerülő kilencven perc. A szabolcsi zöld-fehér alakulat ugyan csak egy ponttal szerzett többet csapatunknál, ám különösen hazai környezetben nagyon veszélyes ellenfél. Olyan rutinos futballisták állnak a szakvezetés rendelkezésére, mint a komoly élvonalbeli tapasztalattal rendelkező Müller Zsolt vagy éppen az éveket Nyíregyházán töltő Reznek Donát.

Egy héttel később a már, már bajnoknak tekinthető Monor gárdáját fogadjuk gyöngyösi “albérletünkben” – 11 pont az előnye a második ESMTK előtt -, majd szinte azzal a lendülettel utazunk a negyedik helyen álló kis-MTK együtteséhez.

Mindez három olyan mérkőzés, mely alapvetően befolyásolhatja majd végső helyezésünket, azaz nagyon “észnél” kell lennünk, ha nem akarunk kellemetlen meglepetésbe belefutni.