Nehéz meccs vár csapatunkra

A hétvégén a MOL Magyar Kupa országos tábla második fordulójának mérkőzésén lép pályára csapatunk. Az összecsapás annak ellenére is nehéznek ígérkezik, hogy megyei első osztályú ellenfélhez utazunk.

Ugyan vendéglátónk, a Karcag jelenleg egy osztállyal lejjebb szerepel, mint csapatunk, ám komoly terveket szövögetnek a kunsági klubnál. Az idei bajnokságban szeretnének bajnoki címet szerezni és kiharcolni az NB III-as szereplés jogát. Ennek megfelelően erősítették meg az együttest a nyáron. A szakvezető az 34 éves Ludánszki István lett, aki fiatalabb éveiben a ZTE, a Siófok, a Balmazújváros és a Tatabánya színeiben szerepelt a profiligában is. Az elmúlt időszakot Nagyhalásziban töltötte, s onnan most több játékost is magával hozott Karcagra. Összesen kilenc új labdarúgó került az elmúlt hónapban a kék-fehér alakulathoz, s ezzel együtt sokan távoztak is. A bajnoki pontvadászatot Mezőtúron kezdte meg múlt héten az együttes és 0-1-es félidő után – köszönhetőn a csereként mesternégyest szerző Szentmiklósi Dánielnek – 5-1-re diadalmaskodott.

A hazai gárda játékereje mellett arra is különösen figyelnünk kell, hogy egy megyei rangadó mindig kiszámíthatatlan, így fel kell készülnünk rá, hogy Karcagon is parázs összecsapás vár ránk.

A vasárnapi MOL Magyar Kupa-mérkőzés 16.30-kor kezdődik Karcagon.

Be the first to comment

Leave a Reply