Nehéz feldolgozni a történteket

Kettőt aludtunk már a hét végi rangadón, a Szolnoki MÁV ellen 2-1-re elveszített összecsapásra, ám még most is értetlenül állunk a történtek előtt.

  • Nehéz feldolgozni ezt a kilencven percet – kereste a szavakat vezetőedzőnk, Huszák Géza szokásos meccs után értékelését kezdve. – Aki látta az összecsapást megerősítheti, a miénk volt a jobb csapat. Kapusunknak, Miski Zolinak nem volt védeni valója, mégis kaptunk két gólt, miközben nekünk helyzeteink voltak, kapufát rúgtunk, irányítottuk a mérkőzést …

Bár megszereztük a vezetést, ám gyorsan egyenlített a Szolnok.

  • De milyen góllal! Többször visszanéztem a jelentet, Szemere szabályosan szerelt, mégis szabadrúgást ítélt a játékvezető. A beívelt labdához hozzá sem értek a vendégek, Hevesi-Tóth Tomi fején megcsúszott a labda, s máris 1-1-et mutatott az eredményjelző-tábla.

Kilenc meccset nyertünk zsinórban, ám most egymás után kétszer pont nélkül maradtunk.

  • Tegyük hozzá, a lehető legrosszabbkor. Ráadásul Putnokon és most is jobban játszottunk ellenfelünknél, de hát ilyen a futball. Nagyon mélyről, az ötödik helyről tornáztuk fel magunkat az első helyig , miközben sorozatosan sújtott minket a balszerencse. Kidőlt két kapusunk, a frissen igazolt, élvonalbeli rutinnal rendelkező Lakatos Béla még egy percet sem tudott játszani, ennek ellenére “visszajöttünk a meccsbe”. És most mégis eltávolodtunk álmainktól. Nem adjuk fel, a hátra lévő öt meccset meg akarjuk nyerni, aztán meglátjuk, az mire lesz elég. A héten most nem is a futballal, sokkal inkább a lelkekkel kell foglalkoznom. Igyekszünk talpra állni és ott folytatni vasárnap, ahol a DEAC elleni meccsen abbahagytuk.

Csapatunk vasárnap Tiszaújvárosban lép pályára a bajnokság huszonhatodik fordulójának összecsapásán.