Négy kihagyott meccs után tér vissza a kapuba Menczeles Iván

Négy kihagyott tétmeccs – három bajnoki és egy Magyar Kupa-összecsapás – után vasárnap ismét Menczeles Iván nevével kezdődik csapatunk összeállítása.

– Nem vagyok az az izgulós fajta – felelte honlapunk érdeklődésére 21 esztendős hálóőrünk. – Egy év folyamatos felnőtt csapatban való védés alatt volt időm kinőni “félelmeimet”. Azt nem mondom, hogy drukk nincs benne, de félni azért nem félek. Sőt! Az adrenalin egyre jobban dolgozik benne, ahogy közeledik a kezdő sípszó, ám ez független attól, hogy egy hónap kihagyás után térek vissza a kapuba. Ez minden tétmeccs előtt így van.

Hogy alakult a heted, mikor tudtad meg, hogy te fogsz védeni?

– Már hétfőn szólt Arany László, hogy Zoli sérülése miatt én kezdek a kis-MTK ellen, de ennyivel el is intéztük a dolgot. A fura egyedül az volt, hogy Miski Zoli nem volt ott az edzéseken, és nem vele, hanem a még ifikorú Sándor Bencével dolgoztunk együtt.

Régen nyertünk, mire számíthatunk a fővárosi gárda ellen?

– Mindenképpen nyerni szeretnénk. Az MTK II játékosai rendkívül fiatalok, az első perctől nekik kell mennünk, mondhatnám meg kell “félemlítenünk” őket. Érezzék, hogy ez már nem az ifi, hanem a felnőtt bajnokság. El kell rontanunk a játékukat, rájuk kell erőltetnünk az akaratunkat.

Az MTK II elleni mérkőzés vasárnap 15 órakor kezdődik.