Nagyon kellene a sikerélmény …

Vasárnap a bajnokság kilencedik fordulójának mérkőzésén, Tiszaújvárosban lép pályára csapatunk. A 16 órakor kezdődő találkozót Takács Ákos vezeti, segítői Szilágyi Zsolt és Vilmányi Simon lesznek.

Nincs egyszerű helyzetben vezetőedzőnk, Német Gyula. A szezont kimondottan jól kezdő, négy forduló alatt 10 pontot gyűjtő, a MOL Magyar Kupában három győzelmet arató csapata utolsó négy bajnoki összecsapását egyaránt elveszítette. Bár egyszer sem futballozta le együttesünket az ellenfél, a mezőnyben nyújtott tetszetős játék nem párosult pontszerzéssel. Különösen fájó, hogy hiába dolgoztunk ki helyzeteket, 259 perce nem rúgtunk gólt. Ugyanakkor az első fordulóban aratott 4-0-ás győzelem kivételével egyszer sem sikerült kapott gól nélkül lehoznunk meccset.

Nagyon kellene már a sikerélmény, hiszen a folyamatos kudarcok egyre jobban elbizonytalanítják a játékosokat, s a görcsösség újabb vereségeket eredményez.

Vasárnap nem lesz könnyű dolgunk. Sőt! Vendéglátónk az idei szezonban még veretlen, öt győzelem, három döntetlen a mérlege. Hazai pályán egyaránt három gólt szerzett az Újpest II, a Sényő és a Hidasnémeti ellen, egyedül a DVTK II úszta meg egy kapott góllal. Játékosai közül különösen Nagy Dávid kapta el a fonalat, aki a nyolc bajnokin már hat gólt szerzett. Semlegesítése kulcsfontosságú lehet vasárnap …

Be the first to comment

Leave a Reply