Muszáj lesz nyernünk …

A hét végén a tizenharmadik forduló mérkőzésein lépnek pályára az NB III-as együttesek. Csapatunk a Cegléd otthonában vendégszerepel, s hogy kinek hoz szerencsét a 13-as szám, vasárnap délután derül csak ki.

  • Muszáj lesz győznünk, hiszen most zsinórban három meccsen maradtunk nyeretlenek – felelte érdeklődésünkre csapatunk kapitánya, Sándor István. – Bár én úgy érzem, hogy játékunk ezeken a meccseken sem volt gyengébb, mint korábban, ám a szerencse valahogy elpártolt tőlünk. Ami a szezon elején befelé pattant, az most kifelé jött, míg augusztusban, szeptemberben jó százalékban értékesítettük helyzeteinket, most még a legnagyobb ziccereket is képesek voltunk elhibázni. Tudom, a szerencséért meg kell dolgozni. Az edzéseken most is mindenki nagyon odatette magát, ezért is mondom, hogy három pontért utazunk Ceglédre.

Ismerős közegben vezetheted ki a csapatot vasárnap …

  • Valóban, hiszen éppen Ceglédről igazoltam Jászberénybe tavaly nyáron. Bár az új stadionban még nem játszottam, de ismerem az ottani közeget, sok sráccal együtt futballoztunk még az NB II-ben. Sőt, Szilágyi Petivel már Soroksáron is társak voltunk. Rangadó lesz a hét végi meccs, egyrészt a két város közelsége miatt, másrészt azonos pontszámmal állunk a táblázat 3-5. helyén.

Mire számíthatunk a vasutasok ellen?

  • Igazi ki-ki meccs lesz szerintem. A Cegléd hozzánk hasonlóan a támadófocit preferálja, ugyanakkor ellenünk azért kevés csapat vállalja fel a nyílt sisakos játékot. Mi több gólt rúgtunk, kevesebbet kaptunk, mint vendéglátónk, s bízom benne, ez így lesz vasárnap is.

Az eltiltott Süttő Attila, illetve a hetek óta hiányzó Ilkovics Miklós kivételével a keret valamennyi tagja Német Gyula vezetőedző rendelkezésére áll a hét végi bajnoki rangadón, mely vasárnap 13.30-kor kezdődik a Zsengellér Gyula Sporttelepen.