Most vagy soha …

A hétközi fordulót követően máris itt van a következő bajnoki mérkőzés. Vasárnap a 35. játéknap mérkőzésein lépnek pályára a csapatok. Együttesünk a táblázat tizenkilencedik helyén tanyázó Tállya vendége lesz. A 17 órakor kezdődő találkozót Berényi Tamás vezeti, segítői Urgyán Antal és Gergely Márton lesznek.

– Olyan nincs, hogy egy szezont győzelem nélkül játszunk végig – nyilatkozta csapatunk vezetőedzője, Német Gyula a szerdai, 1-0-ás vereséget követően. Tény, nagyon régen, még 2021. decemberében nyert utoljára csapatunk, akkor a Törökszentmiklós gárdáját verte. Az azóta lejátszott 14(!) bajnokin mindössze három döntetlenre futotta erőnkből. Hiába “nem vertek agyon” ellenfeleink – egyedül a DEAC “számolt” ránk -, valami mindig hiányzott a pontszerzéshez.

Bármilyen hihetetlen, mégsem a mi negatív sorozatunk a leggyengébb tavaszi eredmény a Keleti csoportban. Vasárnapi vendéglátónk, a Tállya még minket is alulmúlt az elmúlt hónapokban, mindössze 2(!) pontot szerzett idén.

Most vagy soha …? Ki ellen szerezzük meg első tavaszi győzelmünket, ha nem a még nálunk is gyengébb formában lévő együttessel szemben?

Németh Norbertet a szerdai meccs első félidejében le kellett cserélni sérülés miatt, rá nem számíthat Német Gyula a vasárnapi találkozón.

Be the first to comment

Leave a Reply