Most jön a neheze …

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Már csak hét forduló van hátra a 2018-19-es harmadosztályú labdarúgó bajnokságból, ám a neheze még csak most következik csapatunk számára. Előbb életben tartottuk reményeinket, majd két hete kiharcoltuk a legkedvezőbb pozíciót, most pedig meg kell őriznünk az első helyet. Nem lesz könnyű …

Már most hét végén olyan ellenfél vár ránk, mely bárhol, bárki ellen képes a bravúrra és ez még akkor is igaz, ha tavasszal haloványabban teljesít a Putnok. Koszta Péter tanítványai nyertek például Szolnokon (0-2), illetve döntetlenre végeztek az ESMTK ellen (2-2) a fővárosban, ugyanakkor utolsó négy meccsükből hármat is elveszítettek. Hiába kezdték jól a tavaszi idényt és reménykedtek szurkolóik egy esetleges dobogós helyezésben, az elmúlt hetek kisiklása miatt tíz pontos hátrányba kerültek a harmadik helyezettel szemben.

Ez különösen azért fájó a borsodiak számára, mert gyengébb, kiesés elől menekülő gárdák ellen hullajtottak el rendkívül fontos pontokat. Legutóbb például a sereghajtó Salgótarján otthonában, két gólos előnyről szenvedtek vereséget. Csirszki Martin letöltötte sárga lapos eltiltását, így visszatérhet a keretbe.

Csapatunk bal oldali védője, Süttő Attila az ősszel még a borsodi alakulatot erősítette, így minden bizonnyal sok hasznos információval szolgál mind szakmai stábunknak, mind a társaknak.

A vasárnapi bajnoki összecsapás 13 órakor(!) kezdődik a putnoki Várady Béla Sportközpontban.