Most jöjjenek elő a hibák …

A hét végén az NB III-as Dabas-Gyón ellen lépett pályára csapatunk felkészülési mérkőzésen. A 3-1-es vereségünkkel véget ért találkozó követően vezetőedzőnket faggattuk.

Soha nem látott összetételű hátsó négyest küldött pályára …

  • Egyrészt a kényszer szülte a szokatlan összeállítást, lévén a sérültek, Ágoston, Drávucz és Szanyi is a védő, másrészt kíváncsi vagyok arra, hogy ki, milyen teljesítményre képes, ha számára idegen poszton kell bizonyítania. Most derüljön ki, hogy XY-t nem szabad a védelem közepén szerepeltetni vagy éppen, hogy a bal szélen sokkal jobb teljesítményre képes, mint a jobb oldalon. Nem történt tragédia, hogy kikaptunk, a szombaton előjött hibákból viszont sok hasznos tapasztalatot leszűrhettünk, s tanulnunk kell belőlük.

Hogy tetszett a játék?

  • Az első negyedóra kivételével a mezőnyben nem volt különösebb problémánk, a hazaiaknak nem volt több kidolgozott helyzete a meccsen, mint nekünk. Csak éppen míg mi elhibáztuk a kínálkozó lehetőségeket, addig velük rúgattunk két óvodás gólt.

A héten újabb két felkészülési meccs vár a csapatra.

  • Szerdán este, hazai pályán a Gyöngyöst fogadjuk, szombaton pedig Taksonyban lépünk pályára, majd a jövő hét közepén a Monor ellen zárjuk a felkészülési meccsek sorát. A három NB III-as alakulat ellen most már szeretném az általam elképzelt kezdőcsapatot is kipróbálni, de hát ez a betegségek, sérülések függvénye.

Szerdán 17.30-kor a Gyöngyös gárdáját fogadja csapatunk.