Most eldől, mennyire hosszú is a kispad

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Az elmúlt hetekben megszokhattuk, hogy vezetőedzőnk, Arany László tartja magát a futballedzők íratlan szabályához, miszerint “győztes csapaton ne változtass”. Kezdőtizenegyén csupán egyszer, akkor is kényszerből módosított, hiszen Hevesi-Tóth Tamás sérülés miatt nem tudta vállalni a játékot.

A szombati, negyedik fordulóban azonban minimum két poszton is bele kell nyúlni a csapatba. A Tállya elleni kiállított játékosainkat ugyanis a játékvezetői jelentés alapján eltiltotta a fegyelmi bizottság. Ilkovics Miklós – aki saját kapusunkkal, Menczeles Ivánnal ütközött – csupán a soron következő, Füzesgyarmaton megrendezésre kerülő bajnokin nem léphet pályára, ám Svedyuk Alexet súlyos, három mérkőzésre szóló büntetéssel sújtotta a bizottság. Mindez azt jelenti, villám léptű támadónk nem csak a holnapi találkozót kénytelen kihagyni, hanem a Sajóbábony, illetve az Eger elleni rangadón sem számíthat rá szakvezetőnk.

  • Most kiderül, valójában mennyire hosszú is a kispadunk – vélekedett a kiállításokról Arany László. – Holnap olyan játékosok is bizonyítási lehetőséget kapnak, akik eddig kevesebbet szerepeltek.

Neveket ugyan nem említett vezetőedzőnk, de Ludasi Martin júniusi műtéte után már szép lassan utoléri (utolérte) magát, a korábban térdét fájlaló Hevesi-Tóth Tamás legutóbb csereként beszállhatott, azaz a két kényszerhiányzón túl a legerősebb keret áll rendelkezésére.

A szombaton 17 órakor, Füzesgyarmaton megrendezésre kerülő találkozót Takács Ákos dirigálja, segítői Kövér Tamás és Szabó Ferenc lesznek.