Monor-Jászberényi FC 2-0 (1-0)

Szombaton délelőtt az előző idényben még az NB II-ben szerepelt Monor együttesének otthonában tartotta bajnoki rajt előtti főpróbáját csapatunk. A mérkőzés alól ezúttal felmentést kapott Menczeles Iván, Szemere Balázs és Süttő Attila, valamint hiányzott a sérüléssel bajlódó Szanku Kristóf is.

Monor-Jászberényi FC 2-0 (1-0)

Monor, 150 néző

Monor: Bozsó – Barthel, Tóth F., Fisli, Pintér D. – Ficsór, Hunya, Farkas Á. – Adamcsek, Tóth Á. Edző: Horváth Dávid.

A II. félidőben pályára lépett: Paulovicz, Szabó Zs., Karacs, Szegedi, Sznopka, Haragos.

JFC: Miski (Csutorka, 68.) – László (Balogh B., 54.), Ilkovics (Penczner, 66.), Lakatos B., Lakatos G. – Király O. (Győrfi, 18.), Sándor I., Ludasi, Szöllősi (Szabó T., 54.) – Pálinkás, Gresó (N agy Sz, 68.). Edző: Németh Gyula.

20. perc: Jobb oldali beívelést követően Miski kifutott a tizenhatoson kívülre, s bár sikerült belevetődnie a labda útjába, az a testéről visszapattant Hunya Krisztián elé, aki 20 méterről az üres kapuba gurított, 1-0.

51. perc: Gyors jobb oldali támadás végén a középre belőtt labdát Haragos Viktor kapura pörgette, Miski elsőre még hárítani tudott, de a kipattanó labdát másodjára már nem hibázta el a hazaiak támadója, 2-0.

Inkább küzdelmes, mint jó meccset vívott a két együttes. Bár nekünk is volt 3-4 komoly lehetőségünk, ám nem sikerült a kapuba találnunk, míg a hazaik kétszer is kihasználták az adódó ziccert.

Csapatunk legközelebb augusztus 4-én, már bajnoki pontokért lép pályára a Füzesgyarmat ellen.