Miski és Mile nagyon hiányzott

Mint ahogy vezetőedzőnk, Arany László is nyilatkozta tegnapi interjúnkban, miszerint saját magunkat csapnánk be, ha kifogásokat keresnénk a Monor elleni “hazai” 0-5-re, azért árnyaltabb a kép, ha egy kicsit betekintünk a színfalak mögé.

A vasárnapi bajnoki mérkőzés előtti edzésen súlyos sérülést szenvedett kapusunk, Miski Zoltán. A kapuból tavasszal kirobbanthatatlannak tűnő rutinos, 34 éves portás a gyakorlás során összerúgott Szabó Tamással és részleges oldalszalag-szakadást szenvedett. Az összecsapásban semmi szabálytalan mozdulat nem volt, a labdán csattant mindkettőjük lába, de a jelek szerint kapusunk nem feszített rá eléggé a rúgásra, s “elment” a térde. Most úgy tűnik, számára véget ért a 2017-18-as idény. Ha ehhez még hozzávesszük, hogy csapatunk kapitánya, Mile Krisztián combközelítő-izom húzódás miatt kidőlt a sorból Nyírbátorban, talán már érthetőbb védelmünk gyengélkedése.

  • Menczeles Iván teljesítményét nem érheti kritika, nem rajta múlott, hogy súlyos vereséget szenvedtünk a Monor ellen – vélekedett a kialakult helyzetről Arany László. – Ennek ellenére az a véleményem, hogy ha két rutinos játékosunk, Miski Zoli és Mile Krisztián ott lehetett volna a pályán, másként nézett volna ki hátsó alakzatunk.

Csapatunk vasárnap délelőtt a kis-MTK vendége lesz.