Milyen csapat jön Jászberénybe?

Ugyan eredetileg már túl kellene lenni csapatunknak a tavaszi első fordulón, az elmúlt hét időjárása miatt mégis csak most vasárnap esünk át az idei “tűzkeresztségen”. A meteorológusok előrejelzése szerint a néhány nappal ezelőtti, labdarúgásra alkalmatlan zord időjárás véget ért, s néhány nap múlva már igazi tavaszban léphetnek pályára a csapatok.

Mondhatnánk Arany László fiaira kőkemény mérkőzés vár, hiszen az őszi idényt a harmadik helyen záró Salgótarján ellen kell megkezdeni a 2018-as pontgyűjtést együttesünknek, ám a közelmúlt nógrádi eseményei miatt még az is kérdéses, hogy lesz-e tizenegy játékosa a vendéggárdának vasárnap. A tavaly nyári nagy bevásárlás után – az egykori Fradi-sztár, Zoran Kuntics ült a kispadra és számtalan, egykoron az élvonalban szerepelt labdarúgó szerződött Salgótarjánba – az ősz végére elfogyott a pénz, januárban távozott a szakvezetés, szétszéledt a teljes keret és a felkészülési meccseken sem tudott pályára lépni az STC. Sőt, időközben az MLSZ három pont levonással is sújtotta a klubot.

A zuhanyhíradó szerint az STC vezetősége egy alacsonyabb osztályban – is gyengén – szereplő komplett gárda átigazolásával próbálta orvosolni a bajokat. Hogy milyen sikerrel, hogy lakatot tettek-e a klub bejáratára, az vasárnap kiderül …