Mile Krisztián csapatkapitányt kérdeztük

Túl vagytok a 3. fordulón. 2 döntetlen egy kimagasló győzelem a mérleg, hogyan értékeled eddig a csapatot?

A két hazai mérkőzés nem úgy alakult, ahogy elterveztük. Tudtuk, hogy minden mérkőzés nehéz lesz. A hazai meccsek különösen, mivel a legtöbb csapat védekezik ellenünk, így nehéz feltörni a védelmet. Ezen kell javítanunk, türelmesebben kell játszanunk és több helyzetet kell kidolgozni, amiket ki kell használni. Pozitívumként tudom említeni, hogy három meccsen mindössze egy gólt kaptunk.

A 3. forduló után még csak a tabella 6. helyét foglaljátok el. Nem titkolt cél, a legjobbak között akartok végezni a bajnokság végén. Hogy látod, mikor körvonalazódnak ki a feljutásra pályázó csapatok rangsora?

Úgy gondolom a 6. forduló után már látszódni fog, kik azok a csapatok akik harcot vívnak a feljutásért, és magunkat is ide sorolnám.

Mit gondolsz, kik lesznek még ezek a csapatok?

Elég érdekes ez a csoport. Bárki megverhet bárkit, de úgy gondolom, aki a végelszámolásban ott lehet az a Jászberény, RKSK, Kazincbarcika és a Somos.

Hétvégén Hajdúböszörménybe utaztok. Mire számítasz?

Ha a védekezésünk ilyen stabil marad, és előrefelé tudunk javítani, akkor nem lehet problémánk. Mindenféleképpen győzelmet várok.

Mile Krisztián

Mile Krisztián

Hajrá JFC!

JFC-“ahol a szabadidő értelmet nyer”