Mentő vitte el lecserélt játékosunkat szombaton

Riasztó jelenetnek lehettek tanúi azok a szurkolók, akik tegnap kora délután kilátogattak csapatunk – 4-1-re megnyert – Hatvan elleni rangadójára. Egy óra telt el a mérkőzésből, a pályán zajlott a játék, mikor egy mentő gördült be a hazai kispad elé. A nézők az autó takarása miatt semmit nem láttak a jelentből, csak azt érzékelhették, hogy mintegy tíz perc elteltével a mentő a kórház felé vette az irányt.

– Thomas Prasler az ötvenedik percben jelezte, hogy cserét kér, mert szédül – tudtuk meg csapatunk vezetőedzőjétől, Gelei Károlytól. – Természetesen azonnal váltottunk, Lékó Gergő lépett helyette a pályára. Közben kiderült, hogy Thomas kapott egy ütést a fejére,  amellett, hogy rosszul érzi magát, és szédül, az egyik szemére egyáltalán nem is lát. Sajnos a közelmúltban volt egy agyrázkódása, így elég aggasztó volt az állapota.

Játékosunkat rövid kivizsgálás után aztán nem sokkal később kiengedték a kórházból.

– Mire beért vele a mentő a kórházba, kitisztult a látása – tájékoztatta honlapunkat Pikó Attila technikai vezető a meccs után. – Szerencsére komolyabb bajt nem állapítottak meg Thomasnál, így otthonában pihenheti ki a sérülést.

Hogy mikor térhet vissza Thomas Prasler a pályára, az csak a néhány nap múlva esedékes kontroll vizsgálat után derül ki.