Menczeles Iván nyerte a Kapusháborút

Hatodik alkalommal rendezték meg a „Kapusháború” elnevezésű nyári fociőrületet Szegeden, a Felső-Tisza-parti Stadionban. Egy éve, a megyei I. osztályú Jászárokszállás portása, Papp Tamás révén – nem mellesleg néhány éve még a JFC hálóját őrizte – már sikerült a Jászságba hozni a díszes serleget. Most ismét régiónkba került a bajnoknak járó trófea: kapusunk, Menczeles Iván nyerte a nyílt kategória küzdelmét.

Tizenhat csoportban, 86(!) kapus részvételével zajlott a Kapusháború nyílt kategóriájának küzdelemsorozata, emellett megrendezték a +35, az U13, az U14, valamint a hölgyek számára is a vetélkedőt. A selejtezőket követően az Újpestről idén nyáron távozó Balajcza Szabolcs, valamint a Puskás Akadémia hálóőre, Pogacsics Krisztián gálameccsét nézhették meg a nézők.

Menczeles Iván bebizonyította nem csak kézzel, de lábbal is ügyes. A selejtezőktől kezdve végig rendkívül magabiztos vette az akadályokat. A hármas döntő körmérkőzésében sem adott esélyt riválisainak, a Grosics Alapítvány, illetve a szombathelyi Illés Akadémia portásának.

Nyílt kategória: 1. Menceles Iván (Jászberényi FC), 2. Kiss Tamás (Grosics Alapítvány), 3. Oláh Levente (Illés Akadémia).

+35: 1. Kiss Márió (Szatymaz), 2. Szabó Attila (Bozsik Akadémia), 3. Tuska János (Bozsik Akadémia).

U14: 1. Talián László (Bozsik LA), 2. Salka Olivér (OMTK-ULE), 3. Oláh Zalán (Békéscsabai LA).

U13: 2. Fábián Imre (Dunaújváros), 2. Ménesi Edvárd (Vasas Kubala Akadémia), 3. Kálló Roland (Dorog).

Nők: 1. Rövid Letícia (St. Mihály), 2. Dékány Dóra (St. Mihály), 3.. Szabó Rebeka (Arany Bácska)

Menczeles Ivánnak honlapunk olvasói nevében is gratulálunk.