Megyei rangadó Tiszafüreden

A hét végén a bajnokság hetedik fordulójának mérkőzésein lépnek pályára az NB III-as csapatok. Listavezető együttesünk megyei rangadóra, Tiszafüredre utazik.

A bajnokság toronymagas esélyesének tartott Tiszakécske után a második olyan idegenbeli találkozóra készül csapatunk, mely méltán érdemli ki a rangadó elnevezést. Sőt, mivel megyei riválisról van szó, a meccs presztízse jellege még egy adrenalin löketet ad a pályára lépőknek.

Ugyan a Tisza-tavi gárda újoncnak számít idén a harmadosztályban, de az elmúlt években megszokhattuk, hogy a fürediek folyamatosan lifteznek az NB III, illetve megyei első osztály között. Az eddig lejátszott mérkőzések alapján azonban nagyon úgy tűnik, a 2020-21-es szezonban jogosan reménykedhetnek a gárda szurkolói, hogy a középmezőnyben végeznek kedvenceik. Ábrahám Tamás szakosztály igazgató masszív, erős keretet hozott össze a nyáron Tiszafüreden. Olyan ismert, rutinos játékosokkal erősítette meg együttesét, mint az egykori válogatott, a Lokival a Bajnokok Ligájában is szerepelt Mészáros Norbert, a még csak 21 éves, de NB II-es múlttal rendelkező Gajda Márkó, vagy éppen a régióban elismert, gólerős támadó, Kalmár Ferenc.

Nem véletlen hát, hogy hat forduló után három, három győzelemmel és vereséggel a középmezőny elején tanyázik a Tiszafüred. Mi több, csupán három együttes (Sényő, Tiszakécske és Jászberény) szerzett több gólt, mint a kék-sárga legénység …

A megyei rangadó vasárnap 17.30-kor kezdődik Tiszafüreden.