Megyei rangadó előtt …

A hét végén igazi presztízsmeccset rendeznek az NB III Keleti csoportjában. A tabella harmadik helyén tanyázó csapatunk a velünk azonos pontszámmal álló Szolnoki MÁV vendége lesz a Tiszaligetben. Az összecsapás már csak emiatt is kiérdemli a rangadó “titulust”. Ha ehhez még hozzá tesszük, hogy két ősi, megyei rivális találkozik vasárnap kora délután, mindenképpen jogos a megkülönböztetett figyelem.

Felesleges titkolózni, úgyis mindenki tud mindent a másikról – vélekedett a hét végi rangadóról csapatunk vezetőedzője, Arany László. – Eltiltottunk nincs, sőt a sérüléssel bajlódó Ilkovics Miklós is bekapcsolódott már a közös munkába, azaz a lehető legerősebb kerettel készülünk a kilencven percre. Biztos vagyok benne, a gyönyörű Tiszaligeti-stadionban, kellemes őszi időben, sok néző előtt, élvezetes mérkőzést vív majd a két csapat.

A sok nézőhöz klubunk is szeretne hozzájárulni. Szurkolóink számára különbusz indul Jászberényről. Az utazásról, belépésről bővebb információért hívják technikai vezetőnket, Pikó Attilát (06-20-342-4670) vagy Nagy Nikolettet (06-20-347-7860).