Megvan az ötödik új szerzemény

Kis Balázs, Túri Dániel, Lukács Richárd és Fejes János után klubunk vezetői ma újabb kiszemelttel egyeztek meg. Ezzel éppen egyensúlyba került a távozók és érkezők aránya, ám még nem zárult le a keretátalakítás.

– Ahogy az előző szezon végén jeleztük, egy új, fiatal, a megyéhez jobban kötődő játékosok alkotta csapat alapjait szeretnénk letenni, s ennek szellemében alakítjuk át keretünket – felelte honlapunk érdeklődésére klubunk elnöke, dr. Gottdiener Lajos. – A múlt heti próbajáték a legszebb reményeinket is felülmúlta, hiszen több olyan fiatal jelentkezett nálunk, akit szívesen látnánk keretünkben. Vasárnap sikerült megállapodnunk a klubunknál nevelkedett Fejes Jánossal, ma pedig a szolnoki Háda Zoltán fogadta el ajánlatunkat. Az öt új fiú közül egyedül Túri Dánielnek nincs kötődése régiónkhoz, a többiek vagy megyebeliek, vagy már szerepeltek együttesünkben.

Ma egy, kedden és szerdán két, két edzés szerepel a programban, csütörtöktől három napos tiszafüredi összetartás lesz a játékosok számára, majd szombaton a Gyöngyös ellen vívjuk idei első felkészülési mérkőzésünket.