Megvan az első új szerzemény

Ugyan az átigazolási időszak csak 2019. január 15-én kezdődik – és február 14-én éjfélkor ér véget -, a csapatok már most előrehaladott tárgyalásban állnak az erősítésként kiszemelt játékosokkal. Sőt, a “legügyesebbek” már ezekben a napokban megegyeznek az “átadó” klubokkal. A jelek szerint klubunk vezetői is igyekeznek karácsonyi ajándékkal szolgálni szurkolóinknak.

Az első új szerzeményünk már meg is van, miután mind kiszemeltünkkel, mind klubjával sikerült megállapodnunk – tájékoztatta honlapunkat a JFC elnöke, dr. Gottdiener Lajos. – Az átigazolási papírt már mindkét fél, illetve a játékos is aláírta, így január 10-én már velünk kezdi meg a felkészülést a tavaszi idényre.

Ahogy azt annak idején vezetőedzőnk, Huszák Géza már jelezte, elsősorban egy védekező középpályásra lenne szüksége, aki stabilitást tud adni az együttesnek. Nos kérése meghallgatásra talált. A JFC első téli érkezője Lakatos Béla. A ma már 34 éves futballista a Diósgyőr játékosaként éveket töltött az NB I-ben, majd szintén több szezonon keresztül szolgálta az akkor másodosztályban szereplő Mezőkövesd gárdáját. Kihagyhatatlan tagja volt a 2012-13-ban a Vasas előtt NB II-es bajnoki címet szerző kék-sárga legénységnek. Az elmúlt éveket Kazincbarcikán, majd Egerben töltötte, most utóbbitól sikerült elcsábítani.