Megvan az első új szerzemény

Mint köztudott a szövetség befejezettnek nyilvánította a harmadosztályú bajnokságot. A játékosaink heteken keresztül egyénileg készülve próbálták megőrizni erőnlétüket. Majd kis csoportokban, labdás edzésekkel búcsúztak el hivatalosan is a 2019-2020-as idénytől, hogy aztán a nyári szabadságot követően kettőzött erővel kezdjék majd meg a felkészülést.

Eközben klubvezetőink lázas tárgyalásban vannak a szerződéshosszabbítások kapcsán az új keret kiszemelt tagjaival. Régiekkel és új játékosokkal egyaránt … Az első friss igazolásunk már meg is van.

A zalaegerszegi, majd a gyulai Grosics Akadémián nevelkedett, 2018 óta az NB II-es Kazincbarcikához tartozó 21 éves támadóval, Gábor Lukáccsal sikerült megegyeznünk, így a fiatal csatár már Német Gyula vezetőedző irányításával kezdheti meg a nyári felkészülést. Kazincbarcikán 30 másodosztályú meccsen lépett pályára, tavaly ősszel pedig – kizárásáig – az NB III-as Ózd együttesében szerepelt kölcsönben. Tíz meccsen két gólt szerzett, tagja volt a Jászberényben 1-1-es döntetlent elérő borsodi alakulatnak.

Jászberényi szerepléséhez honlapunk olvasói nevében is sok sikert kívánunk Gábor Lukácsnak!