Megvan a hetedik is: Jászberényi FC-Eger 3-2 (1-2)

Ma délután a nem is olyan régen még az élvonalban szerepelt Eger együttesét fogadta csapatunk bajnoki mérkőzésen. Célunk nem is lehetett más, mint folytatni remek győzelmi sorozatunkat …

Jászberényi FC-Eger 3-2 (1-2)

Jászberény, 400 néző, vezette: Dobnai János (Molnár Alex, Marozsi Gábor)

JFC: Miski – Szemere, Szanyi, Hevesi-Tóth, Süttő – Sándor I., Szöllősi, Ludasi (Ilkovics, 83.) – Albert Á., Farkas J. (Szanku, 90.), Svedyuk (Herczeg, 67.). Edző: Huszák Géza.

Eger: Tajti B. – Debreceni D., Mikolka, Farkas K. (Busai, 70.), Antal (Fekete V., 76.), Kaszás, Gresó, Titkó, Lőrincz, Nagy P., Árvai (Vajda, 60.). Edző:Vitányi László.

8. perc: Albert-Farkas összjáték után Ludasi kapta a labdát, s 10 méterről léc alá bombázott, 1-0

17. perc: Félpályánál labdát veszítettünk, a bal oldalon gyors támadást vezettek az egriek, a középre gurítást pedig Farkas Krisztián egy méterről a kapuba passzolta, 1-1.

33. perc: Hevesi-Tóth elcsúszott, a labda Farkas Krisztián kezére pattant, de a játékvezető tovább engedte a vendégek támadását, Gresó pedig élt a lehetőséggel és bevette Miski kapuját, 1-2.

52. perc: Albertet Ádámot buktatták a tizenhatoson belül, a megítélt tizenegyest Farkas János értékesítette, 2-2

78. perc: Ludasi átadása után Farkas János középre gurított, érkezett Sándor István és 10 méterről a hálóba helyezte a labdát, 3-2.

A hirtelen jött nagy meleg bénítólag hatott csapatunkra, de a szívük vitte előre játékosainkat, akik vesztett állásból fordítva is begyűjtötték zsinórban hetedik győzelmüket..