Megnyert meccset adtunk döntetlenre

Vasárnap lejátszotta idei utolsó bajnoki mérkőzését csapatunk. Hiába szereztünk azonban szűk egy óra alatt két gólos előnyt Sándor István és Szemere Balázs találataival, a folytatásban alig negyedóra alatt sikerült a földről “felsegítenünk” a gyöngyösieket, s végül 2-2-es döntetlennel zártuk az évet.

Nem volt irigylésre méltó helyzetben csapatunk 36 éves hálóőre, Miski Zoltán, hiszen egy órán keresztül szinte alig találkozott a labdával, aztán viszont két pontrúgást, egy tizenegyest, majd szabadrúgást követően bevette hálóját a vendégek házi gólkirálya, Csoszánszki Dávid. Majd hatvan percen keresztül egy csapat volt a pályán. A vendégek még csak elvétve sem jutottak el a kapunkig, miközben nekünk számtalan helyzetünk volt. Ám vagy mi hibáztuk el a ziccert, vagy a zöld-fehérek kapusa – az egykori remek szolnoki portás, Ladányi Tibor fia – Ladányi Patrik hárított bravúrral. A szépítő találat után viszont teljesen szétesett játékunk, s ennek eredményeként Csoszánszki – akárcsak az augusztusi odavágón – szabadrúgásból lepókhálózta a felső sarkot.

A hajrára ugyan ismét magunkra találtunk, de már nem boldogultunk a remek napot kifogó Ladányi Patrikkal, így bármennyire is fájó, ismét csak döntetlenre végeztünk hazai pályán. Az újabb pontvesztés pedig azt jelenti, hogy visszacsúsztunk a hatodik helyre, mely szezonbeli legrosszabb helyezésünk.

Folytatás márciusban …

Fotó:

berenyfoci