Meglepetésre képes gárdát fogadunk

A hetedik forduló összecsapásaival folytatódik a hét végén a harmadosztályú labdarúgó bajnokság. Csapatunk vasárnap délután fél négykor az újonc Salgótarján együttesét fogadja gyöngyösi albérletében. A találkozót Katona Balázs vezeti, segítői Molnár Alex és Marozsi Gábor lesznek.

A nógrádi gárda ugyan újoncnak számít a Keleti csoport mezőnyében, ám cseppet sem mondható rutintalan alakulatnak. Kapusa a korábbi U20-as válogatott, korábban Sopronban és Nyíregyházán védő Megyeri Gábor, védelmében ott van az a hórihorgas Benkő-Bíró Norbert, aki éveket töltött a Budafok, majd az NB II-ben szerepelt Szigetszentmiklós gárdájában. A középpályán az újpesti nevelésű, Szolnokon és Vácon a másodosztályban futballozó Magos Mátyás irányít, míg a kispadról a számtalan profiligás klubnál megfordult Vágó Attila dirigál.

Ugyan az együttes csupán a legutóbbi fordulóban szerezte meg első győzelmét, ám mindenképpen figyelmeztető, hogy idegenben döntetlenre végzett a harmadik Szolnok (0-0), illetve a listavezető ESMTK (1-1) otthonában is. Mindez azt jelenti, hogy a fekete-fehér alakulat nem ijed meg a saját árnyékától, s egyetlen pillanatra sem szabad félvállról venni a hét végi összecsapást.