Megkezdtük …

Ma reggel hivatalosan is véget ért csapatunk tagjai számára a nyári szabadság. Délelőtt már pályára vezényelte a keret tagjait az Arany László, Deszatnik Péter edzőpáros, s megtartotta számukra az első, “ráhangoló” edzést.

A mai tréningen már nem volt ott a pályafutását NB-s szinten befejező – információink szerint a megye egyes Tiszafüredben levezető – Mile Krisztián, az ESMTK-hoz visszatérő Turi Dániel, a klubunk által nem marasztalt Nagy Richárd és Kürti Zsolt, valamint a Debreceni Egyetemre járó, így kötelező jelleggel oda igazoló Patócs Richárd. Felmentést kapott a mai és holnapi tréning alól Hevesi-Tóth Tamás és Farkas János, valamint a gyomorrontással bajlódó kapus, Menczeles Iván.

Két játékosunk sorsa kérdéses még a tavaszi keretből – tudtuk meg klubunk elnökétől, dr. Gottdiener Lajostól. – Lukács Richárd jelenleg Cegléden van próbajátékon, vélhetően hétfőre eldől a sorsa. A mai edzést idő előtt befejező Kis Balázzsal még tárgyalásban vagyunk.

A felnőtt kerettel kezdte meg a felkészülést a következő idényre a tavasszal már az NB III-ban is szerepet kapó Borics Levente, valamint Csúzz Martin.