Még úgy is biztató volt, hogy kikaptunk

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mint köztudott, csapatunk a hét végén 1-0-ás vereséget szenvedett a Szolnoki MÁV elleni megyei rangadón. A szokásos meccs utáni értékelés alkalmával azonban még sem egy “elkeseredett” edző nyilatkozott honlapunknak.

Kikaptunk ugyan, de én így is elégedett vagyok valamennyi játékosommal – vélekedett a vasárnapi találkozóról vezetőedzőnk, Arany László. – Minden dicséretet megérdemelnek, hiszen a hosszabbítással együtt 88 percet játszottunk emberhátrányban, mégis eltüntették a létszám különbséget.

Mi a véleménye a 10. percben történtekről?

Ott a helyszínen látva az esetet én is azt mondtam, megadható kiállítás volt. Azóta viszont legalább tucatszor visszanéztem Miski Zoli mozdulatát és mindannyiszor oda lyukadtam ki, hogy nem történt testi kontaktus. A korai kiállítás egyértelműen befolyásolta a találkozó alakulását. Ennek ellenére legalább annyi helyzetünk volt, mint a hazaiaknak, ám míg ők egyet értékesítettek, mi sajnos valamennyit elhibáztuk.

Jól játszott a csapat, ziccereket dolgoztunk ki, mégis pont nélkül maradtunk …

Sajnos vétettünk egy olyan helyezkedési hibát, mely nem fért bele a meccs, s ez a vesztünket okozta. Ennek ellenére is azt mondom, a vereség ellenére biztató volt a teljesítményünk. Értékmérő volt ez az összecsapás, s a látottak megerősítettek abban a hitemben, hogy nem rózsaszínű álmokat kergetünk, mikor az év végi célkitűzésünkről beszélgetünk.

A hét végén újabb nehéz összecsapás vár csapatunkra, vasárnap a Tiszaújváros gárdája ellen lépünk pályára.