Még motiváltabb vagyok, mint eddig …

Mint köztudott, csapatunk a hét végén 2-2-es döntetlenre végzett a Kisvárda II ellen a bajnokság tavaszi szezonnyitóján. Góljainkat az a Pálinkás Gergő szerezte, aki immár 11 találatnál jár.

  • A téli átalakulás után pozitívumként értékelem, hogy hátrányból felállva kétszer is egyenlíteni tudtunk a rendkívül szervezetten, zártan játszó Kisvárda ellen – elevenítette fel a vasárnapi találkozót Pálinkás Gergő. – Ugyanakkor csalódásként élem meg, hogy nem nyertünk, hiszen különösen a meccs eleje nagyon nekünk állt. Sokáig a félpályán nem jöttek, ám aztán az első adandó lehetőségükből gólt szereztek. Amikor pedig a vezetést is átvették, már vért kellett izzadnunk a pontszerzésért.

Ehhez kellett a két gólod ...

  • Örülök, hogy sikerült átmenteni azt a formát, amit a felkészülés alatt mutattam. Úgy érzem, most még motiváltabb vagyok, mint korábban, szeretnék még sok gólt szerezni a tavasszal. Az első találatnál Lőrincz Atti beadására jókor érkeztem, s bár egy kicsit kisodródtam, félfordulatból így is sikerült a hálóba lőnöm. A másodiknál viszont szerintem mindenkit megleptem. Egy váratlanul elém pattanó labdát kellett azonnal lereagálnom. Senki nem számított rá, hogy állítgatás nélkül, azonnal ellövöm. Jól eltaláltam, le is pattant még a kapus előtt, így a 20 méteres lövés a hálóban kötött ki.

A hét végén szomszédvárak rangadójára utazunk Ceglédre.

  • Mint már mondtam, szeretnék sok gólt szerezni a tavasszal …

A vasárnapi bajnoki találkozó 14.30-kor kezdődik Cegléden.

Be the first to comment

Leave a Reply