Még lábadoznak sérültjeink

A múlt héten lejátszott két felkészülési mérkőzésünk összeállítását böngésző szurkolóink gyorsan kiszúrták, hogy őszi keretünk két meghatározó játékosa sem lépett pályára.

A kapus Menczeles Iván az előző szezon hajrájában kézműtéten esett át, s bár úgy volt, hogy a januári felkészülés kezdetére felépülhet, jelenleg sajnos még nem kapcsolódhatott be a közös munkába. Ugyan a futó és konditermi edzéseket már javában végzi hálóőrünk, ám egyelőre csak álmodozhat a labdás foglalkozásokról.

Fejes János még pályára lépett a november 25-i, tavaly őszi utolsó bajnoki fordulóban a Cigánd ellen, ám már akkor tudta, a hogy a téli szünetben kés alá kell feküdnie. Balhátvédünk komoly hasfal-fájdalmakkal csinálta végig a bajnoki hajrát, s elkerülhetetlenné vált számára a sérvműtét. December első napjaiban át is esett az operáción, s ha még külön is a társaktól, de azért már elkezdte az óvatos mozgást. Remélhetően Menczeles Iván és Fejes János is hamarosan teljesen felépül sérüléséből és a felkészülés közepén csatlakozhat a keret tagjaihoz.

Nem reménykedhet ellenben gyors felépülésben Bálint Artúr, aki novemberben keresztszalag-szakadást szenvedett. A műtéten már túl van támadónk, s ha minden jól megy, júliusban visszatérhet a pályára.