Még játszanának is tavasszal, de már a jövőre is gondolnak

Ilyenkor, a téli átigazolási időszak kezdete előtt a legtöbb klub azon mesterkedik, hogy miként tudná megerősíteni keretét céljai elérése érdekében. Új játékosok igazolásával szeretnének a kiesés rémétől fenyegetettek elkerülni a veszélyeztetett zónától, az élmezőny tagjai pedig néhány meghatározó futballista érkeztében látják az előrelépés lehetőségét. Nem véletlen hát, hogy az “udvarlás” időszakában csak úgy repkednek a nevek, ki, hova igazol.

  • Ugyan bő egy éve, gondolva a pályafutásom befejezését követő időszakra, belekezdtem a játékos-ügynökösködésbe, ám úgy érzem, még két szezont lehúznék az harmadosztályban – felelte honlapunk érdeklődésére a csapattól az ünnepek előtt elköszönő, Sándor István. – A mondhatni “civil” munkám, illetve a mindennapi életem Budapesthez köt, így fővárosi vagy legalábbis környéki klubban gondolkodok. A helyzet egyelőre képlékeny, még nem tudom milyen színekben lépek pályára a tavaszi idényben. Köszönöm az elmúlt másfél évet a JFC-nek, jól éreztem magam a klubnál, további sok sikert kívánok a csapatnak.

A 33 éves Sándor István 2018 nyarán szerződött csapatunkhoz, 46 bajnoki mérkőzésen lépett pályára kezdőként és két gólt szerzett.

Szintén távozik Jászberényből a 35 éves középső védő, Lakatos Béla is, aki 2019 telén igazolt klubunkhoz. Bemutatkozását nem kísérte szerencse, térdsérülés miatt csak májustól számíthatott rá szakvezetésünk. Azóta viszont alapembere lett csapatunknak, az őszi idény mind a 17 bajnoki találkozóján kezdőként lépett pályára. Hogy játékosként vagy edzőként találkozhatunk nevével valamelyik Vác környéki csapatnál – a Duna-parti településen él – a tavaszi idényben, még nem tudni, de játékintelligenciáját, rutinját több klub is kamatoztathatná a bajnokság folytatásában.

berenyfoci