Még haragudni sem tudtam …

Csapatunk a várt sima, gólzáporos győzelem helyett vért izzadva nyert a bajnokság harmadik fordulójában , múlt vasárnap megrendezett találkozón a kis-Diósgyőr ellen.

  • Megmondom őszintén, én is könnyedebb találkozóra számítottam, de a látottak alapján még haragudni sem tudok játékosaimra – felelte honlapunk érdeklődésére csapatunk vezetőedzője, Német Gyula. – Kilencven percen keresztül mentek, hajtottak, küzdöttek a győzelemért, melyet végül azért csak sikerült kicsikarni. A hajrá közeledtével kérdeztem először segítőmet, Lukácsi Lórit: lehet, hogy ez lesz az a meccs, amikor semmi sem sikerül és nem sikerül még pontot sem szereznünk. Aztán Gresó Mátyás villanásával egyenlítettünk, majd szinte a középkezdést követően már a győztes gólt is megszereztük. Az nem kifejezés, hogy megérdemeltük a győzelmet. Ellenfelünk kapusa parádés teljesítményt nyújtott, bravúrt bravúrra halmozott, kapufákat lőttünk, ziccereket dolgoztunk ki, csak éppen a kapuba nem sikerült betalálnunk. Egészen a 76. percig, azt követően viszont egyenesbe kerültünk.

Három meccs, három győzelem …

  • Ez mindenképpen lökést kell, hogy adjon a társaságnak. Ráadásul szurkolótáborunk is a csapat mellett áll, egyetlen rossz szót sem kaptak a játékosok még vesztett állásnál sem. A következő meccsen már Lakatos Gergőre is számíthatok, azaz nő a merítési lehetőségem. Hiszem, hogy ez a 2-1-es kínkeserves győzelem többet ér, mint egy szokványos siker.

Csapatunk a következő fordulóban a Loki második csapata ellen próbálkozhat meg az újabb három pont begyűjtésével.